beauty and balance


AFSLANKEN MET POWERSLIM

In juni 2017 ben ik in aanraking gekomen met PowerSlim, wat een verademing was dat. Na veel mislukte pogingen om af te vallen kwam PowerSlim als geroepen. Eindelijk had ik een manier gevonden om af te vallen, waarbij je lekker kunt blijven eten, je een grote variatie aan producten hebt, je geen punten of calorieën hoeft te tellen en geen hongergevoel hebt. 

Door PowerSlim zit ik beter in mijn vel, heb ik meer energie, ben ik vrolijker en heb ik veel meer zin in het leven!

De positieve effecten die ik heb mogen ervaren door PowerSlim gun ik anderen ook. Graag ga ik samen met je aan de slag om ook jouw doelen te bereiken. 

Het PowerSlim afslankprogramma is veel meer dan een dieet. Het is een fijne en eenvoudige manier om op een verantwoorde wijze je streefgewicht te bereiken én te behouden. De PowerSlim methode is niet gebaseerd op minder eten, maar op ánders eten.


PowerSlim is een  effectief, wetenschappelijk onderbouwd afslankprogramma, gebaseerd op het minimaliseren  van koolhydraten en het toevoegen van eiwitten. 

Doordat je inname aan koolhydraten wordt beperkt en  je lichaam daardoor geen energie uit koolhydraten kan halen, worden de vetreserves aangesproken. De vetverbranding in je lichaam wordt hierbij geactiveerd, waardoor de hoeveelheid vet in je lichaam aanzienlijk zal afnemen.

Door de hoeveelheid eiwitten heb je geen hongergevoel. Tevens zorgt de toename van eiwitten voor het behoud van spieren, welke nodig zijn voor het verbranden van extra calorieën en het voorkomen van een jojo effect wanneer je klaar bent met het programma.

Lekker, gevarieerd  eten én op een gezonde manier kilo’s verliezen, dat is het PowerSlim afslankprogramma

 


 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram